Uutisarkisto

ALFA DanceClub ry ja Musikantit yhteistyöhön

Lastenkulttuurikeskus Musikantit ja ALFA DanceClub ry ovat ryhtyneet yhteistyöhön tarjoamalla Kurkimäen korttelitalolla Musikanttien tiloissa paritanssin opetusta.

 

 

Tanssiurheiluseura ALFA DanceClub ry on perustettu 2015 ja se on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen.

Heidän oppilaitaan ovat niin lapset kuin aikuiset sekä seniorit. ALFA DanceClub ry tarjoaa tanssitunteja useissa eri toimipisteissä ja useissa eri tanssin lajeissa joista varmasti löytyy kaikille jotain.

Toimintakeskus Semja ry:n ylläpitämä Lastenkulttuurikeskus Musikantit on saanut alkunsa vuonna 2004. Tarkoituksena on ylläpitää lapsiperheille kohtaamispaikkaa sekä järjestää laadukasta ja monipuolista toimintaa eri kielillä. Toimintamuotoja ovat mm. kerhot (esim. muskari, tanssi, teatteri, kuvataidekerhot jne), seminaarit, koulutukset, keskustelutilaisuudet, vierailija tapaamiset, konsertit, esitykset ja monet muut. Vuosittainen kävijöitä on n. 50.000.

Lisätietoja teille antavat:

musikantit logo fin png v2

Lastenkulttuurikeskus Musikantit
Toimintakeskus Semja ry
Niklas Nyström
p. 0102 190 191

alfa dance

Tanssiurheiluseura
ALFA DanceClub ry
Vladimir ja Viktoriya Semenov
www.alfadance.fi

Linkit:

www.musikantit.fi

www.alfadance.fi

www.korttelitalo.com

Facebook

YouTube

Me Musikantit

Lastenkulttuurikeskus Musikantit on lapsiperheiden harrastus- ja kohtaamispaikka. Musikantit tarjoaa mm. musiikin, teatterin, tanssin, taiteen ja suomenkielen- ja venäjänkielen opetusta suomeksi ja venäjäksi. Harrastajamme ovat vauvoista koululaisiin sekä heidän vanhempiaan. 

Vuonna 2012 Musikantit palkittiin "Lasten rinnalla" palkinnolla lasten kulttuurin hyväksi tehdystä työstä.

Kurkimäen korttelitalo

Kurkimäen korttelitalo toimii Lastenkulttuurikeskus Musikanttien toimitalona, jota ylläpitää Toimintakeskus Semja ry. 

Kurkimäen korttelitalo

Korttelitalolla on paljon avointa toimitaa (kerhoja ja kursseja) lisäksi aulassa oleva tila toimii kohtaamispaikkana alueen asukkaille ja muillekin vieraille. Aulassa palvelee mm. viihtyisä kahvio Cafe Musikantit, nettipiste tietokoneet, avoin wlan verkko, aikakausilehtia sekä ilmoitustaulu jossa on paljon alueen tapahtumia ja muuta ajankohtaista. 

Cafe Musikantit

Talon toimintaa avustaa Helsingin kaupungin sosiaali ja terveuslautakunta. 

/** * FACEBOOK */