Sopimusehdot

YLEISET SOPIMUSEHDOT JA SÄÄNNÖT

ILMOITTAUTUMINEN

 1. Oppilaat otetaan sisään ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaspaikat vahvistetaan erikseen sähköpostilla ennen opetuksen alkua, jonka yhteydessä lähetetään luku-/vuosikausitiedote.

 2. Ilmoittautua voi myös varsinaisen ilmoittautumisajan päätyttyä jos on vapaita paikkoja.
 3. Ilmoittautuminen on lukuvuodeksi (elokuusta toukokuuhun).
 4. Lukuvuoden voi keskeyttää syyslukukauden päättyessä. Peruutus tulee ilmoittaa erikseen osoitteeseen  musikantit(a)musikantit.fi tai www-sivuilla olevalla lomakkeella. Kevätlukukauden viimeinen mahdollinen peruutuspäivä on 30. marraskuuta. Suullinen ilmoitus omalle opettajalle ei riitä. Tarkemmat ehdot kohdassa PERUUTTAMINEN.

 5. Ilmoittautuminen on sitova kun ilmoittautumislomake on lähetetty tai yksityisoppilaan tuntiaika sovittu.
 6. Uusilla ryhmäopetuksen oppilailla on mahdollisuus peruuttaa osallistuminen veloituksetta ensimmäisen oppitunnin jälkeen. Tämä koskee vain ryhmäopetusta. Peruutuksesta tulee ilmoittaa sähköisesti tai kirjallisesti toimistoon musikantit(at)musikantit.fi tai puhelimitse 0102 190190. Peruutus on tehtävä 48 tuntia ensimmäisen oppitunnin jälkeen.
 7. Oppilas (tai alle 18-vuotiaan oppilaan huoltaja/ilmoittaja) sitoutuu opetusta koskeviin maksuihin.
 8. Kesken lukuvuoden aloittavia laskutetaan vain jäljellä olevista tunneista.
 9. Rekisteröityneet perheet (tämä ei koske työpajoja) liittyvät Lastenkulttuurikeskus Musikantteja ylläpitävän Toimintakeskus Semja ry:n jäseniksi ja heiltä peritään lukuvuosikohtainen jäsenmaksu 25 euroa. Jäsenyys kestää vain lukuvuoden. Kevätlukukaudella aloittaneilta peritään 50% jäsenmankusta. Keskeyttäneiden oppilaiden jäsenmaksu ei palauteta. Lisätietoa Toimintakeskus Semja ry:n toiminnasta tästä linkistä 

 10. Juhlat / konsertit korvavat yhden opetuskerran lukukauden viimeisella viikolla.

ILMOITTAUTUMINEN LYHYILLE KURSSEILLE JA TYÖPAJOIHIN

 1. Oppilaat otetaan sisään ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaspaikat vahvistetaan erikseen sähköpostilla. Lyhytkurssi tai työpaja tarkoittaa max 6 kerran opetuskokonaisuutta. Ilmoittautuminen on sitova.

 2. Lyhytkurssi- tai työpajamaksut suoritetaan kertamaksuna ennen kurssin tai työpajan alkua. Lasku lähetetään joko sähköpostilla tai kotiin toimitettavalla kirjeellä postikuluineen.

 3. Osallistuminen lyhyille kursseille tai työpajoihin ei edellytä Toimintakeskus Semja ry:n jäsenyyttä.

LASKUTUS

 1. Lukuvuosimaksut (kurssimaksut) laskutetaan kuukausierissä lukukauden aikana tai kertalaskuna oman valinnan mukaan. Postitse kotiin lähetettäviin laskuihin lisätään postikulut.
 2. Lukuvuosimaksut toimitetaan ensisijaisesti sähköpostitse. Pyydettäessä laskut toimitetaan myös e-laskuna tai postitse. Postituksesta veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen toimitusmaksu.

 3. Maksumuistutus lähetetään sähköpostitse ja siitä peritään 5€ maksu.
  Maksuhuomautus lähetetään postitse ja siihen lisätään perintäkulut 5€-24€ riippuen velan summasta lain mukaisesti. Lisätiedot tästä
   
 4. Mikäli maksusuoritus viivästyy, pidätetään oikeus keskeyttää opetus oppilaan kohdalta kunnes maksu(t) on suoritettu. Keskeytystä ei korvata oppilaalle.
 5. Maksamattomien laskujen perinnän hoitaa perintätoimisto Lindorff Oy.
 6. Toistuvista maksuviivästyksistä johtuen, voidaan oppilas erottaa ja maksut menevät perintään.
 7. Laskujen eräpäiväsiirtopyynnöt tulee ilmoittaa sähköpostilla laskutus(at)musikantit.fi. Viestissä tulee ilmetä laskun numero mitä asia koskee, sekä laskun uusi eräpäivä. Eräpäivän siirrosta tulee ilmoittaa ennen varsinaista eräpäivää.

PERUUTTAMINEN

 1. Ilmoittautumisen ryhmäopetukseen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 1. elokuuta 2017 ilmoittamalla siitä osoitteeseen musikantit(at)musikantit.fi tai peruutuslomakkeella
   
 2. Ilmoittautuminen yksityisopetukseen on sitova ja sen voi keskeyttää vain lukukauden päättyessä.
 3. Uusilla ryhmäopetuksen oppilailla on mahdollisuus peruuttaa osallistuminen veloituksetta ensimmäisen oppitunnin jälkeen. Tämä koskee vain ryhmäopetusta. Peruutuksesta tulee ilmoittaa sähköisesti tai kirjallisesti toimistoon musikantit(at)musikantit.fi tai puhelimitse 0102 190190. Peruutus on tehtävä 48 tuntia ensimmäisen oppitunnin jälkeen.

 4. Jos oppilas keskeyttää kesken lukukauden, kuluvan lukukauden maksut peritään kokonaisuudessaan.
 5. Lukuvuoden voi keskeyttää syyslukukauden päättyessä. Peruutus tulee ilmoittaa erikseen osoitteeseen musikantit(at)musikantit.fi tai www-sivuilla olevalla lomakkeella. Kevätlukukauden viimeinen mahdollinen peruutuspäivä on 30. marraskuuta. Suullinen ilmoitus omalle opettajalle ei riitä. Sen jälkeen tehdyt peruutukset ei oteta vastaan.

 6. Jos keskeyttäminen tapahtuu pitkäaikaisen sairauden, tai muun odottamattoman ja ennalta arvaamattoman syyn johdosta, voidaan kirjallisen anomuksen perusteella harkita muutosta lukukausimaksuihin. Anomukset lähetetään osoitteeseen musikantit(at)musikantit.fi

POISSAOLOT

 1. Opettajan poissa ollessa tunnin pitää sijainen tai opettaja korvaa tunnin erikseen sovittavana aikana. Korvaustunteja voidaan järjestää myös lukukauden päättymispäivän jälkeen.
 2. Oppilaan omia poissaoloja (lomamatkan, sairastumiset tms.) ei korvata eikä hyvitetä oppilasmaksuista.
 3. Pitkäaikaisen sairauden sattuessa tulee siitä ilmoittaa sähköpostilla musikantit(at)musikantit.fi. Tunnit voi tulla korvaamaan yhden kalenterikuukauden kuluessa toiseen ryhmään esittämällä lääkärintodistuksen toimistoon ja sopimalla korvauskerrasta ennakkoon.
 4. Poissaoloista voi ilmoittaa toimistoon musikantit(at)musikantit.fi tai tekstiviestillä numeroon 0451391998.

MUUT EHDOT

 1. Musikantit pidättää oikeuden muutoksiin.

 2. Musikantit pidättää oikeuden peruuttaa jäsenetuja, kuten alennukset, toistuvien maksuviivästysten vuoksi.

 3. Musikantit eivät vakuuta oppilaitaan, ellei toisin mainita. 

 4. Oppilas (tai ala-ikäisen oppilaan huoltaja) ja/tai saattaja on velvollinen korvaamaan Musikanttien irtaimistolle, kiinteistölle ja muulle omaisuudelle aiheuttamansa vahingon.
 5. Oppilaan (tai ala-ikäisen oppilaan huoltaja) ja/tai saattajan on noudatettava koulun henkilökunnan antamia ohjeita. Lue säännöt tästä
 6. Musikantit pidättää oikeuden käyttää tunneilla, juhlissa, leireillä ja muissa tilaisuuksissa tallennettua materiaalia esitteissä, mainoksissa ja mahdollisesti myös muissa julkisissa julkaisuissa, ellei asianosainen ole sitä nimenomaisesti kieltänyt. Kuvausluvan voit kieltää  musikantit(at)musikantit.fi
 7. Musikantit eivät vastaa esim. naulakkoon tai pukuhuoneisiin jätetyistä vaatteista ja tavaroista.
 8. Tiloissamme on tallentava kameravalvonta, sekä elektroninen kulunvalvonta.

 9. Musikantit tiedottaa ensisijaisesti sähköpostilla osoitteesta musikantit(at)musikantit.fi. Merkatkaa osoitteemme turvalliseksi näin posti ei päädy roskakoriin. Muistakaa tarkistaa myös ROSKAPOSTI-kansio.

 10. Musikanttien tapahtumia voi seurata myös FB-sivuillamme, InstagramYouTube ja VK
/** * FACEBOOK */