Sponsorointi

Mitä yhteiskunta vastuu merkitsee yrityksellenne?

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimista? Totta kai. Ympäristölle koituvien vahinkojen välttämistä ja energiataloudellista toimintatapaa? Luonnollisesti. Oikeudenmukaista toimintatapaa sekä henkilöstön, alihankkijoiden että asiakkaiden suuntaan? Aivan varmasti. Mutta harvemmat yritykset harjoittavat sitä yhtä yhteiskuntavastuun osa-aluetta, joka kulkee nimellä lähiympäristön tukeminen.

Tiesitkö, että vain kivenheiton päässä yrityksesi toimipisteestä on organisaatio, joka tukee käytännössä lähiympäristön lapsia ja nuoria. Organisaatio, jonka toiminnan ansiosta erityisesti venäjänkieliset ja suomenkieliset lapset toimivat yhdessä saaden aikaan hienoja tuloksia.

Karpalokujalla toimiva Lastenkulttuurikeskus Musikantit on lapsiperheiden harrastus- ja kohtaamispaikka. Musikantit tarjoaa mm. musiikin, teatterin, tanssin, taiteen ja suomen- ja venäjänkielen opetusta. Harrastajat ovat vauvoista koululaisiin sekä heidän vanhempiaan. Vuonna 2012 Musikantit palkittiin "Lasten rinnalla" palkinnolla lasten kulttuurin hyväksi tehdystä työstä.

Tule Musikanttien yhteistyökumppaniksi!

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä todellista yhteistyötä ja samalla tukea lähiympäristössä tapahtuvaa toimintaa. Rakennetaan yhdessä ohjelma, jossa voit käyttää Musikanttien tunnettuutta, osaamista ja kokemusta oman markkinointiviestintäsi osana. Tukijana voit vaikkapa saada tilaisuuteesi Musikanttien laulu- tai tanssiryhmän esityksen tai esimerkiksi osallistua asiakasryhmän kanssa Musikanttien näytökseen.

Tai sitten voit tukea Musikanttien tärkeää, kulttuurienvälistä kanssakäymistä lisäävää toimintaa haluamallasi summalla.

Tilinumeromme on FI08 1237 3000 1110 36 (NDEA)

Lisätietoja teille antaa

Niklas Nyström
puh. 0102 190 191
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Toimintaa tukevat

Helsingin kaupungin kulttuuri ja kirjastolautakunta
Helsingin kaupungin sosiaali ja terveyslautakunta
Taiteen edistämiskeskus

Vetoa ja voimaa Mellunkylään


 cultura säätiö
Cultura säätiö on mukana hankkeissa.

thumb offistore logo transparent bg

www.OffiStore.fi

www.vaihtoautomaa.com

Internet kioski päätteiden hallintaan suosittelemme Webconverger
www.webconverger.com

intOFIN

Facebook

/** * FACEBOOK */