0102 190 190 | musikantit@musikantit.fi

Toimintakeskus Semja ry

Kurssipaikan peruutus

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen ryhmäopetukseen voi peruuttaa veloituksetta elokuun 1. päivä asti ilmoittamalla siitä osoitteeseen musikantit@musikantit.fi, ilmoittautumisjärjestelmässä oman profiilin kautta tai tällä lomakkeella.

Ilmoittautuminen yksityisopetukseen on sitova ja sen voi keskeyttää vain lukukauden päättyessä.

Uusilla ryhmäopetuksen oppilailla on mahdollisuus peruuttaa osallistuminen veloituksetta ensimmäisen oppitunnin jälkeen. Tämä koskee vain ryhmäopetusta. Peruutuksesta tulee ilmoittaa sähköisesti esim. tällä lomakkeella tai kirjallisesti toimistoon musikantit@musikantit.fi tai puhelimitse 0102 190190. Peruutus on tehtävä 48 tuntia ensimmäisen oppitunnin jälkeen.

Jos oppilas keskeyttää kesken lukukauden, kuluvan lukukauden maksut peritään kokonaisuudessaan.

Lukuvuoden voi keskeyttää syyslukukauden päättyessä. Peruutus tulee ilmoittaa erikseen osoitteeseen musikantit@musikantit.fi tai tällä lomakkeella. Kevätlukukauden viimeinen mahdollinen peruutuspäivä on 30. marraskuuta. Suullinen ilmoitus omalle opettajalle ei riitä. Sen jälkeen tehdyt peruutukset ei oteta vastaan.

Jos keskeyttäminen tapahtuu pitkäaikaisen sairauden, tai muun odottamattoman ja ennalta-arvaamattoman syyn johdosta, voidaan kirjallisen anomuksen perusteella harkita muutosta lukukausimaksuihin. Anomukset lähetetään osoitteeseen musikantit@musikantit.fi

Peruutuslomake

    Lähettäessäsi lomakkeen hyväksyt samalla Lastenkulttuurikeskus Musikanttien tietosuojaselosteen ja tavan käsitellä henkilötietojasi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sopimusehdot

Yhteystiedot

0102 190 190
musikantit@musikantit.fi