0102 190 190 | musikantit@musikantit.fi

Toimintakeskus Semja ry

Toimintakeskus Semja ry ylläpitää Lastenkulttuurikeskus Musikantteja. Yhdistyksemme on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ja sen toiminta on tarkoitettu voittoa tavoittelemattomaksi.

Leirejä ja harrastustoimintaa pääkaupunkiseudulla

Toimintakeskuksessa järjestetään monipuolista harrastustoimintaa kuten perhetapahtumia, lastenkonsertteja, näyttelyitä, teatteri- ja juhlaesityksiä, sekä korkeatasoista opetusta kaiken ikäisille. Lisäksi se ylläpitää kohtaamispaikkaa Kurkimäen korttelitalolla sekä tuottaa sinne erilaista ohjelmaa ja kursseja.

Kesäisin järjestetään lapsille ja nuorille musiikki- ja taideleirejä, sekä kesämuskareita perheen pienimmille. Lisäksi tarjoamme monipuolista ja tavoitteellista musiikin-, teatterin-, tanssin-, kuvataiteen- ja kielen opetusta useilla eri kielillä ammattipedagogien avulla, sekä osallistumme aktiivisesti pääkaupunkiseutu alueen kulttuuri-, vapaa-ajan- ja harrastustoimintaan tapahtumien järjestäjänä, sekä toimimalla yhteistyössä muiden yhteisöjen kanssa.

Hallitus

Toimintakeskus Semja ry:n hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Hallituksen tavoitat sähköpostilla info@semja.fi.

Hallituksen jäsenet kaudella 2017-2018

Puheenjohtaja Niklas Nyström
niklas.nystrom@musikantit.fi

Varapuheenjohtaja Yulia Gladkova

Jäsenet:
Julia Lind
Victoria Otavina
Irina Solovyeva
Tatiana Lenchitskaya

Varajäsen:
Irina Rebnitskaya
Irina Khokhlacheva

Vanhempaintoimikunta:
Irina Khokhlacheva (pj)

Kameravalvontajärjestelmän rekisteriseloste (PDF)

Säännöt

Toimintakertomukset

Tue toimintaamme!

Tue Musikanttien kulttuurienvälistä kanssakäymistä lisäävää toimintaa.

Liity kannatusjäseneksi
Ryhdy sponsoriksi

Toimintamme tavoitteita

• Mahdollistaa monipuolinen vapaa-ajan harrastaminen alueella.
  • Tarjota laadukasta taideopetusta lapsille ja nuorille, sekä myös aikuisille.
  • Parantaa lasten hyvinvointia ja sosiaalisia kykyjä taideopetuksen keinoin.
  • Maahanmuuttajien kotoutumisen edistäminen, kanta- ja uussuomalaisen väestön kohtaaminen positiivisen yhteishengen ja yhteisten harrastusten parissa.
  • Rasismin vähentäminen ja kulttuurisen tiedon ja perinteiden levittäminen.
  • Suomalais-venäläisten maahanmuuttajalasten äidinkielen (venäjän) kielitaidon säilyttäminen ja parantaminen.
  • Maahanmuuttajien suomenkielen oppimisen tukeminen taiteen avulla.
  • Täydentää päiväkodeissa ja kouluissa annettavaa taideoppiaineiden opetusta.
  • Antaa lapsille hyvät valmiudet siirtyä taidealan jatko-opintoihin.
  • Olla yksi lastenkulttuurituottajista Itä-Helsingin alueella.

Musikanttien toimintaa tukemassa

Helsingin kaupungin kulttuuri ja kirjastolautakunta

Helsingin kaupungin sosiaali ja terveyslautakunta

Taiteen edistämiskeskus